Bruidswinkel - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Bruidswinkel

Perfecte bruidskleding

Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf is het adres voor de perfecte bruidskleding en bruidsaccessoires.

Over Bruidsboutique La Romance

Wij willen ons graag aan jullie voorstellen. Onze bruidsmodezaak bestaat inmiddels al 27 jaar waar we natuurlijk heel trots op zijn. We zijn er ons van bewust dat dit niet mogelijk was zonder alle bruiden die jullie zijn voorgegaan en vertrouwen in ons hebben gesteld deze afgelopen jaren.


Droomjurk kopen

Je wordt geadviseerd door Anneke Scheurwater en haar collega's tijdens het kopen van jouw droomjurk. Ervaren coupeuses maken je bruidsjapon passend. Onze collectie bruidsjaponnen bestaat uit o.a. de volgende merken: Creations of Leijten, Très Chic, Brinkman, Jessie K, Venus Bridal, Pure Bridal, Romantica, Amélie en Lisa Donetti.


Romantisch, trendy of klassiek

We verkopen het allemaal. Ook hebben wij een prachtige collectie in grote maten japonnen, bolero's, bruidssluiers, stola's, bruidsschoenen, bruidslingerie en bruidssieraden. Kom kijken en laat je betoveren door onze mooie collectie bruidsjaponnen.

Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf
Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf
Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf
Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf
Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf

Unieke verzameling bruidsjaponnen

In onze bruidswinkel in de omgeving van Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht is het een feest om te passen. Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling van schitterende bruidsjaponnen. Onze collectie bevat zowel klassieke als eigentijdse droomjurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance.


Bruidsaccessoires

Een mooie bruidsjapon gecombineerd met eventueel een bolero en bijpassende bruidsaccessoires voor in het haar. Het halssieraad, oorbellen en armband maken het geheel af. Het plaatje is pas echt compleet met een paar satijnen of leren bruidsschoenen.

 

 
Copyright 2018. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu